"In" Mileage for Tech Worksheets.

Tips Collected
Post Reply
Heidi5
Member
Posts: 20
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:53 pm

"In" Mileage for Tech Worksheets.

Post by Heidi5 »

Our Tech Worksheets have a box for "Out" mileage, I also need a box for "In" mileage. Am I missing something? I can not find anywhere in the system to add that.
User avatar
ricmorin
5K Holy Smokes Contributor
5K Holy Smokes Contributor
Posts: 5801
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:11 am
Location: New Hampshire
Contact:

Re: "In" Mileage for Tech Worksheets.

Post by ricmorin »

There are no settings for these. They are static.

When we used paper worksheets, we used the 'current odometer' as the in mileage. You'll find that not as a box but a field in the upper body of the worksheet. Our advisor would highlight this to remind the techs to fill it in.
Ric Morin - Volunteer Forum Moderator, Shop Owner, ASE Master L1
Motorcar Alternatives, LLC
603-622-6434 x203
www.motorcaralternatives.com

I find my life is a lot easier when I use Special Orders
Heidi5
Member
Posts: 20
Joined: Tue Oct 15, 2013 12:53 pm

Re: "In" Mileage for Tech Worksheets.

Post by Heidi5 »

Great idea, exactly what I was looking for.
Thank you
Post Reply

Return to “NEW >>> TIPS - Database / Settings”