Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for day FIXED

Discussions of SE Scheduler/ Appointment Editor
Locked
pfainc
50 Club: Regular Contributor
50 Club: Regular Contributor
Posts: 59
Joined: Tue Aug 02, 2005 2:14 pm
Location: South Portland, Maine
Contact:

Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for day FIXED

Post by pfainc »

I rely on this number on a daily basis. It tells me if I am overbooked or if I have time on a particular day. Now this number that I heavily rely upon is gone!

I need this number so I can run my business effectively.

What can I do?
Bruce Ordway
Phil's Foreign Auto
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
Posts: 4467
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for the

Post by timbre4 »

Apologies Bruce, this defect was recorded shortly after the release went out. It will be fixed (restored) on the next release, slated for March.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
pfainc
50 Club: Regular Contributor
50 Club: Regular Contributor
Posts: 59
Joined: Tue Aug 02, 2005 2:14 pm
Location: South Portland, Maine
Contact:

Re: Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for the

Post by pfainc »

timbre4 wrote:Apologies Bruce, this defect was recorded shortly after the release went out. It will be fixed (restored) on the next release, slated for March.
I appreciate the quick reply.

This number is important to me - now I have to click around even more to schedule things and possibly introduce error (or carpal tunnel) There is no way to introduce a patch in the meantime?? This defect severely impacts my daily function.

Thank you
Bruce Ordway
Phil's Foreign Auto
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
Posts: 4467
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for the

Post by timbre4 »

Sorry, I've confirmed this is not something that can be delivered in a patch; it'll have to be the next release.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
Posts: 4467
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for the

Post by timbre4 »

As a workaround for now, the information can still be accessed from these two screens:
sch1.png
sch1.png (104.11 KiB) Viewed 12803 times
sch2.png
sch2.png (46.9 KiB) Viewed 12803 times
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
pfainc
50 Club: Regular Contributor
50 Club: Regular Contributor
Posts: 59
Joined: Tue Aug 02, 2005 2:14 pm
Location: South Portland, Maine
Contact:

Re: Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for the

Post by pfainc »

timbre4 wrote:As a workaround for now, the information can still be accessed from these two screens:
sch1.png
sch2.png
This I know - just more click click click to get there..... Used to be at a glance on the month view which was quick and efficient.

Also when I click back from the day view back to the month view, the month view defaults to showing the week I was just scheduling in (which for me is 2 weeks ahead) and now I have to now scroll up (or click the scroll bar 2x) to get me back to the current week.

It's very frustrating and time consuming - especially being that there is a terrible lag between click and response in these latest releases.

My machine is quite robust. It only lags in mitchell - nothing else...
Bruce Ordway
Phil's Foreign Auto
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
Posts: 4467
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for the

Post by timbre4 »

You might reference the performance with tech support to see if anything can be done. The newer releases (starting with 8.0.9) automatically detect 64 bit and install that version to take advantage. There was also a gain in time required for Scheduler to open; from 24-30 seconds in some cases down to 6-10 seconds.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
pfainc
50 Club: Regular Contributor
50 Club: Regular Contributor
Posts: 59
Joined: Tue Aug 02, 2005 2:14 pm
Location: South Portland, Maine
Contact:

Re: Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for the

Post by pfainc »

timbre4 wrote:You might reference the performance with tech support to see if anything can be done. The newer releases (starting with 8.0.9) automatically detect 64 bit and install that version to take advantage. There was also a gain in time required for Scheduler to open; from 24-30 seconds in some cases down to 6-10 seconds.
Any idea on a release date for this fix? It's very hard to see when customers re-schedule and create a hole in my week. I now have to look at every day between today and what I expect my next opening is. I am not the only one creating schedule events. So thankful I'm not using online scheduling....
Bruce Ordway
Phil's Foreign Auto
User avatar
timbre4
System Guru / Moderator
System Guru / Moderator
Posts: 4467
Joined: Tue May 25, 2004 5:47 pm
Location: TN - Volunteer State

Re: Version 8.1.4 doesn't show order/schedule hours for the

Post by timbre4 »

Bruce, we are still finalizing the scope of the SE 8.2 release and that will determine the release date yet. It is expected in several weeks.
Tim McDonnell -
Sr. Product Market Mgr / Forum Moderator / Mitchell 1 Media Developer
Locked

Return to “Scheduler”